Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk mondták

Mindig örülünk, ha visszajelzést kapunk a vásárlóinktól legyen az akár negatív is, mivel abból tanulunk és fejlesztjük magunkat. A pozitív visszajelzésektől pedig egyenesen szárnyakat kapunk. Ezekből az alábbiakban megosztunk veletek néhányat. 
Írj értékelést termékeinkhez, vagy küldd el akár e-mailben nekünk, mi pedig cserébe küldünk Neked egy 10%-os kupont, amit a következő vásárlásod alkalmával fel tudsz használni. 

"Egyik legjobb online vásárlási tapasztalatom! Egy olyan bikinit szerettem volna, amelyet külföldi webshopokban is elvétve találtam, Márta azonban az érdeklődésem pillanatában megkereste/megrendelte nekem, és már kézhez is kaptam a méretben is tökéletes darabot. Nagyon hálás vagyok a gyorsaságért, folyamatos tájékoztatásért, a türelemért (rengeteget kérdeztem:)), mindenkinek szívből ajánlom őket:) 
Nóra" - Panache bikini 70 FF

"A melltartó tökéletes, köszönöm! Eddig mindig az a méret vált be, amit Önök ajánlottak. Úgyhogy még egyszer köszönöm a segítséget! :)
Márta" - Panache sportmelltartó 65 E 

"Örülök, hogy rátaláltam Önökre, jó hírüket vittem. Remélem hamarosan ismét tudok vásárolni.
Rita" Triumph Fit Smart melltartó 3-as méret (80 D)

"Ma megérkezett a Panache sportmelltartó. Mintha rám öntötték volna! Tökéletes a méret, érzem, hogy tart és nagyon jó, hogy a pántokat hátul össze lehet fogatni. Így más pontra esik a terhelés a vállon, mint a többi melltartónál, ezért tehermentesíti a vállat. Nagyon köszönöm a méret tanácsadást, magamtól nem ezt választottam volna, de ez a tökéletes. Figyelni fogom az oldalt és fogok még vásárolni. Nem annyival drágábbak ezek a melltartók, mint amennyivel jobbak. Jó szívvel ajánlom majd ismerőseimnek is, mivel Szombathely nagy város, mégsincs üzlet, ami ilyen minőségű melltartókat forgalmazna. Pedig sokaknak szüksége lenne rá. Köszönöm mégegyszer a jó tanácsot, a szívélyes ügyintézést, a gyors postázást."
Annamária" - Panache sportmelltartó 80 G

"Köszönöm a gyors postázást! Biztosan nem utoljára vásároltam nálatok! Nagyon elégedett vagyok mindennel! 5*" - Enikő - Pinki Elza köntös

"Imádom a sportmelltartót, nagyon kényelmes! És nem csak sporthoz, hétköznapi használatkor is tökéletes. Régen mondtam már ilyet melltartóra. :) Köszönöm a sok segítséget! - Petra - Panache sportmelltartó 75 E

Keresés