Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Merevítőgondok

Reka
Merevítőgondok
Az a fránya merevítő...

Halljuk a vevőinktől, olvassuk a közösségi médiában. Az a fránya merevítő kibújik a melltartóból, és "szíven szúrja" gazdáját. 

Most adunk egy pár tippet, amiket betartva elkerülhetitek a kínos szitukat. 

 

0. Mindent megelőzve, szögezzük le, ha minőségi fehérneműt veszel, azzal csökkented a kockázatát annak, hogy a merevítő kibújjon. 

 

1. Sokszor a nem megfelelő méret miatt bújik ki a merevítő. Ha esetleg kicsi a körméret, vagy a kosár, akkor nagyobb terhelésnek van kitéve, az anyag feszül, a merevítő menekülőre fogja. Kérd ki a szakértő eladó segítségét vásárlásnál.

 

2. Mindig kézzel mosd a melltartóidat, vagy ha nagyon muszáj gépben, akkor használj mosózsákot. A mosógépben a hátkapocs beleakad a többi ruhába, azok húzzák, így szintén feszül az anyag, a merevítő kibújhat. Ne használj fehérítőt, illetve egyéb olyan vegyszereket, amik roncsolhatják az anyagot. 

 

3. Ne viseld minden nap ugyanazt a melltartót. Két viselés után mosd ki, hagyd 1-2 napot pihenni, ezzel is meghosszabbítod az élettartamát.

 

Természetesen egy melltartó sem halhatatlan, a legdrágább is sok viselés után tönkremegy, mint ahogy a legjobb cipő, vagy farmer is. Ha már megérett a csere, vegyél egy újat.

De minden esetben próbáld fel mielőtt megveszed, mert nem biztos, hogy ugyanaz a méret kell, mint amit megszoktál. Fazon, anyag, márkafüggő is, hogy milyen méret kell, illetve lehet, hogy a Te tested is változott az előző melltartóvásárlás óta.

Az oldal tetejére