Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Levehető pántos melltartó, ami tart is? Ez nem legenda!

Levehető pántos melltartó, ami tart is? Ez nem legenda!

Te is évek óta keresed azt a pánt nélküli melltartót, ami nem a derekadon köt ki pár mozdulat után? Vagy talán már fel is adtad a keresést?

Most megosztunk veletek egy titkot. Lerántjuk a leplet a tökéletes pánt nélküli melltartóról!

Bár igazából semmi titok nincs benne, mert ha már jártál üzleteinkben, akkor valószínűleg veled is megosztottunk pár praktikát, amivel könnyebbé teheted a mindennapi melltartóviselést és szebben állnak a melleid.
 

Minden a méreten múlik! Bizony, a méret a lényeg. Ha nem a legtökéletesebb méretet választod, akkor lehet az a melltartó a legdrágább csilli-villi csodamelltartó, sehogy sem fog állni.

Bizonyára hallottad már, meg elcsépeltnek is tűnhet, hogy a nők 80%-a nem a megfelelő méretű melltartót hordja. Viszont ez valóban így van és lehet, hogy Te is közéjük tartozol. Erről tehetsz egy próbát, ha elolvasod régebbi blogbejegyzésünket a helyes melltartóméret megállapításáról. Ha bizonytalan vagy, fordulj hozzánk bizalommal, segítünk, hogy megtaláld a tökéletes melltartót. 

Visszatérve a pánt nélküli melltartókhoz, a legfontosabb, hogy eltaláld a pontos körméretet. Mivel 100%-ban a hátpánt végzi a munkát, így nagyon fontos, hogy az a legszélső állásba is kapcsolva kényelmesen feszes legyen. Lehet először picit furcsának fog tűnni, de hidd el nekünk, hamar hozzászokik, sőt rá is szokik az ember lánya.

A méret mellett természetesen az is fontos, hogy megtaláld a megfelelő fazont. A push up betét csak a nagyon pici ciciknél működik. Ha az átlagnál egy hajszállal nagyobb a cicid, mindenképp válassz vékony szivacsosat. 


 

Végül kiemelnénk a szilikon tapadócsíkok jelentőségét. A legtöbb levehetőpántos melltartóban a hátpántokon belül szilikoncsík fut végig, vagy apró szilikonpöttyök találhatóak. Ez azért fontos, mert amikor átveszik a tested melegét, megpuhulnak és rátapadnak a bőrödre, ezzel biztosítva még a plusz tartást. Némelyik melltartónak a kosár felső részén is található ilyen szilikoncsík, de ez már nem feltétlenül szükséges. 

 


Ha pedig segítségre van szükséged a méretet illetően, ne habozz felkeresni minket, mi segítünk Neked megtalálni a tökéletes méretet! 

 

Jó készülődést kívánok a nyári lenge ruha szezonra! :) 

Réka

Az oldal tetejére